Us volem convidar a participar a la 1a Hivernal de Bagà.  

La primera Lliga Social del Club Pàdel Bagà. La lliga interna exclusiva per socis.

Sabem que vénen mesos durs pel clima, no són els millors per jugar a pàdel a l’aire lliure, però a Bagà som gent valenta i res ens para!!.

I això de què va?? En funció del número de parelles inscrites farem un o més grups. Intentarem que cada grup no tingui més de 6 parelles per tal que la lliga no s’allargui més de 3 mesos.

L’inicia serà el 16 de gener, i el final com a màxim per finals d’abril.

En cada grup totes les parelles s’enfrontaran a dues voltes, anada i tornada. Una lliga… de les de tota la vida, sense més.

Els partits són al millor de 3 sets, i en cas d’empat a 40 es juga el punt d’or…. com al World Padel Tour, els de la tele…. tal qual. L’única diferència és que a la nostre lliga no està permès el joc exterior, si la bola surt de la pista acaba el punt, més que res per que ningú es faci mal intentant sortir pel cantó de la pista que no hi ha porta…. A part d’aquest detall, tot igual, i res a envejar als de World Padel Tour!!!.

La inscripció es gratuïta, des del club us proposarem el calendari d’enfrontaments, portarem la classificació i pels guanyadors hi haurà premi.

Nosaltres posem feina i il·lusió, però que la lliga tiri endavant requereix més de vosaltres que del Club. Vosaltres sou els que haureu de coordinar-vos i quedar per fer els partits.

Per tal que la lliga no s’eternitzi us farem un calendari de partits. Sabem que no tots tenim la mateixa disponibilitat de temps i d’horaris, que alguns esteu només els caps de setmana, etc..

Els partits és poden anar jugant, la setmana que us proposarem al calendari o en qualsevol altra data que pactin les parelles, hi haurà temps fins a la data final de la lliga. Així que hi ha moltes opcions per poder quedar i fer el partit.

En cas que algun partit no es pugui disputar, les parelles implicades tindran menys partits jugats a la classificació final, menys opcions de sumar punts. En cap cas es farà cap correcció, ponderació o res semblant. Guanyarà la lliga la parella que sumi més punts, independentment del número de partits jugats.

Si per exemple, la parella guanyadora te 6 punts i 9 partits jugats, i la segona parella te 5 punts però només 5 partits jugats. Guanya la parella amb 6 punts.

Cada parella nomenarà un capità, farem una relació de totes les parelles i capitans amb els telèfons de contacte per tal que tothom tingui accés i pugueu quedar per fer els partits.

RESUM:

  • 1a Hivernal de Bagà.
  • Lliga Social interna del Club Pàdel Bagà exclusiva pels socis.
  • Inscripció: per parelles i gratuïta pels socis del club.
  • Duració: inici 16 de gener per acabar com a molt a final d’abril.
  • Format de la lliga, a doble volta. Partits al millor de 3 sets. Punt d’or per desempatar en cas de 40 a 40.
  • Cada partit guanyat suma 1 punt.
  • L’organització proposa calendari de partits i gestiona els resultats i les classificacions.
  • Le parelles inscrites són les responsables de fixar dia i hora dels partits i de gestionar la reserva de la pista.
  • Hi haurà premi pels guanyadors.

Què???? Ens animem?? Ho tirem endavant??

INSCRIPICIONS PER WHATSAPP AL 625 60 75 15 (Pablo).